Forum drużyny ASG Złowieszcze Borsuki
Administrator
Cześć!
Po zakupie lufy okazało się, że moja gumka systemy niestety jest za duża do komory i potrzebuję cieńszej z tego powodu chciałem zakupić zieloną G&G na casg.pl, ale koszta przesyłki wyniosą mnie prawie tyle samo co gumka, więc może ktoś chciałby też coś kupić i przesyłka wyszłaby taniej.
Złowieszczy Borsuk
Ja to poluję na magazynki do AK, ale tu mają tylko emki. P.s. Sprawdź PW na Facebooku
Administrator
Nieaktualne, gumkę sprowadzi mi sklep na Tuwima 10.
Administrator
Póki co mam nie najgorsze zdanie o tym sklepie. Wybieram produkt i kupuję. Ceny niestety mają wysokie, ale nadal nie zaporowe.
A ja mam najgorsze. Sprzedali mi gogle (wcale nie tanie) ktore mialy wytrzymac 450 fps a nie wytrzymaly strzalu z mojego rk-05 przed zmiana gumki hop-siup (ten kto pamieta to wie ze wtedy kulki lataly na max 10 m). Na dodatek sklep ten posiada obsluge ktora nie ma pojecia co sprzedaje i w jakiej cenie. Ogólnie negatyw ode mnie
Administrator
Kurde, a ludzie tak ich polecają. Ja też podchodzę do nich z dystansem, czasem mam wrażenie, że są bardzo "elytarni", ale hop siupa mi tanio sprowadzą, więc nie narzekam ;P
Złowieszczy Borsuk
Jak dla mnie to jest najlepszy sklep w Łodzi, bo mają najbogatszy asortyment. Ale fakt, poziom i tak nie jest wysoki. Ostatnio mnie wkurzyli, bo robię sobie nową baterię i wtyczkę musiałem dokupić. Sprzedali mi tego małego pipsztoka za 6 zł. Paranoja.